Verhuur algemeen

Scouting Bunde beschikt over een goed onderhouden accommodatie met een mooi, ruim buitenterrein. We zijn gestart met het maken van een nieuwe vuurkuil. Begin 2017 is de vuurkuil gereed. Het scoutinggebouw / de blokhut is in trek bij verschillende groepen en verenigingen uit zowel binnenland als buitenland.

Gebouw / blokhut

De capaciteit van het scoutinggebouw is tot 70 personen en heeft voor de verhuur de volgende ruimten ter beschikking:

Begane grond

• Zaal: 10 x 8 m.
  • Sanitairgroep bestaande uit: 2 toiletten, 2 douches, 2 groepswasbakken en 1 invalidetoilet.
  • Keuken met 1 groot vijfpits gastoestel, 1 koelkast zonder vriesvak, 1 diepvries en natuurlijk warm en koud water.

1e etage

•       3 ruimtes van 10 x 5 m.
  •       Sanitairgroep bestaande uit: 2 toiletten en 1 groepswasbak.

Overige informatie:

•       Er wordt geen keukenmateriaal mee verhuurd.
  •       Er zijn lege keukenkasten beschikbaar.

•       Poetsmaterialen zijn in beperkte mate aanwezig (borstels, trekkers, dweilen, emmers, blik en veger).
  •       Het hele scoutinggebouw / de blokhut is voorzien van centrale verwarming en een ontruimingsinstallatie.
  •       M.b.t. legionella preventie worden de leidingen wekelijks gespoeld.
  •       Het gebouw is voorzien van draadloos internetverbinding (wifi).
  •       Het gebouw is omringd door een omsloten buitenterrein van 4.000 m2, wat bestaat uit een met struiken en bossen begroeid deel, maar ook uit een (sport)veld.
  • Wij verhuren alleen aan jeugdgerelateerde verenigingen

Buitenterrein

Het buitenterrein van het gebouw maakt dit tot een unieke locatie: een omsloten buitenterrein van 4.000m2, wat bestaat uit een met struiken en bossen begroeid deel, maar ook uit een sportveld. Er is een kampvuurplek met een grote vuurkorf en zitplaatsen. In het voorjaar van 2017 zal op deze plek een theater/kampvuurkuil gemaakt worden, voorzien van vaste tribunes, stookplek en een verhoging die kan dienen als podium.

Ligging en omgeving

De ligging van het scoutinggebouw / de blokhut is aan de rand van het dorp Bunde, tussen de andere verenigingsterreinen in. De afstand van het gebouw naar het bos is slechts 400 m en naar het bekende Bunderbos 800 m. Het dorp Bunde beschikt over diverse nuttige faciliteiten als supermarkt, frituur, bakker en treinstation. Bunde ligt in Limburg nabij Valkenburg a/d Geul en Maastricht. Zowel Valkenburg a/d Geul als Maastricht zijn binnen 5 minuten te bereiken.

Voor avontuurlijke en uitdagende activiteiten heeft No Limits Sports aangepaste programma's beschikbaar, speciaal voor deze doelgroepen.

Reserveren / huren

Kijk voor de beschikbaarheid van het gebouw in de verhuurkalender. Voor reserveringen kunt u met de verhuurcommissie contact opnemen.

Let op! Wij mogen alleen verhuren aan, aan jeugdgerelateerde verenigingen.

Foto's van het scoutinggebouw / de blokhut:

(druk op een willekeurige foto voor een overzicht van alle foto's)

image 2017 10 17 7

Vooraanzicht gebouw

grote zaal   6 gymzaalbanken aanwezig

Zaal begane grond (10 x 8 m)

4 toiletten   2 onder   2 boven

Sanitairgroep begane grond: 2 toiletten, 2 douches, 2 groepswasbakken, 1 invalidetoilet

keuken   degelijk aanrecht met uitzicht naar buiten

Keuken met 1 groot vijfpits gastoestel, 1 koelkast zonder vriesvak, 1 diepvries, warm en koud water.

keuken   poetmaterialen aanwezig

esta lokaal