Junioren Scouts algemeen

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en beleef hier samen met je nieuwe vrienden supergave dingen. Leer zeilen, ga op zomer- kamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

De scouts zijn opgedeeld in 2 groepen, de junioren 11 tot 13 jaar en de senioren 13 tot 15. Voor beide teams staan 2 enthousiaste stafteams klaar om je een onvergetelijk avontuur te laten beleven op de vrijdagavond van 19 uur tot 21 uur.

De scouts junioren en senioren heten samen scouts en het thema dat centraal staat bij deze groep is de ‘ontdekkingsreis’. Beide groepen scouts zijn relatief zelfstandig en leren samen werken met anderen in de groep. Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij of zij zelf activiteiten gaat organiseren.

Via deze link vindt u alle informatie over deze speltak. Hier stellen staf en kinderen zich voor en kunt u verhalen lezen over de avonturen die we beleven op de vrijdagavond tussen 19 en 21 uur.

Tevens kunt u via de tab 'Speltakken' alle brieven downloaden die belangrijk zijn!!!!

Groetjes,
De junioren scouts